ג'ורג'

בשר נכנס לחייו של ג'ורג' כבר מגיל 8 .
לשבת ולהקשיב לג'ורג' מדבר על פרות מבכירות זה כמו להקשיב לאמן מדבר על יצירתו העתידית. אין דבר בפרה הנסתר מעיני ג'ורג'.
נסיונו המקצועי החל כבר מנקניקי אילת התל אביבית בשנת 91 תוך כדי עבודה בתור קצב בקצבית חינאווי, משם המשיך בשנת 1997 לאוסטרליה לטובת פתיחת קצבית בוטיק .
בשנים האחרונות ליווה ג'ורג' הקמות ענק כגון מסעדת " האדסון בראסרי" בה היה אחראי לליווי והקמת התפריט אותו אנחנו מכירים היום בשיתוף עם השף עמיר אילן,
מסעדת " טופולופומפו" בה היה אחראי להקמת המחלקה הבשרית וניהול כל מטבח ההכנות של השף אבי קונפורטי.
בין היתר, עשה סטאז'ים בפריז, פרנקפורט ולונדון ומכהן בתור מרצה לבשר במכללת " דן גורמה " שבתל אביב. קצביית " ג'ורג' דה בף " לוקחת את כל הידע, הנסיון והחדשנות של הקצב ג'ורג' אבדו ומביאה אותו לשולחנכם בגאווה רבה.

ארתור

את קריירת המסעדנות התחיל ארתור בגיל אפס, עוד לפני שלמד ללכת.
לאחר מיצוי כל מסעדה אפשרית בדרום, עבר לתל אביב שם התחיל בניהול הסרוויס של טופולופומפו.
תשוקה סוחפת ואהבה גדולה לבשר איכותי ליוותה את ארתור במהלך כל חייו. כשהעולם שינה את דרכו ושם דגש על אוכל שנראה טוב יותר ומצטלם יפה יותר, ארתור הגביר את הדגש על הטעם והדיוק והשחיז את טכנולוגית החיתוך שלו. עם אני מאמין ש "בשר טעים ומדויק יותר טוב מכל דבר אחר" השמיים הם הגבול, ואת הגבול הזה ארתור רוצה להבין לארץ.
לג'ורג' חברתי לפני כ-5 שנים ויחד קבלנו עלינו את המשימה: להביא את הקדמה שהעולם הבשר המצא בה לביתנו בישראל, בעזרת הכרת נתחים בשיטת חיתוך אמריקאית עם שמירה על סטנדרט הגבוה ביותר.