מוקפץ בקר וברוקולי

30 דק׳ הכנה
  • 4 מנות
  • סוג בשר: רצועות למוקפץ
אופן ההכנה

מרכיבים:

  • 1 ק"ג בשר בקר חתוך לרצועות להקפצה
  • קורנפלור
  • פלפל שחור
  • ראשי ברוקולי חתוכים
  • בצל ירוק
  • בצל סגול
  • פלפל צ'ילי חריף אדום
  • 2 שיני שום
  • שמן שומשום
  • ג'ינג'ר טחון
  • סוכר חום כהה

הכנת הרוטב:

  1. בקערה שמים מעט סויה, כף קורנפלור, חצי כפית ג'ינג'ר טחון, כף סוכר חום כהה וחצי כפית שמן שומשום
  2. מערבבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד

הוראות הכנה:

  1. בקערה שמים את הבשר, יחד עם מעט סויה וקורנפלור.
  2. להרטיח סיר עם מים ולבשל את הברוקולי לשתי דקות בערך על מנת לרכך אותו
  3. לחתוך לרצועות את הבצל הירוק, הסגול, החריף והשום
  4. להרטיח שמן בווק (אפשר גם מחבת)
  5. להכניס את רצועות הבשר ולערבב תוך כדי צליה עד להחלפת הצבע (לא לבשל עד הסוף)
  6. מוסיפים את הבצל הירוק והסגול ואת הצ'ילי והברוקולי ומקפיצים
  7. מוסיפים את הרוטב שהכנו ומערבבים טוב טוב לפני ההגשה.

אפשר להגיש את המוקפץ עם אורז, נודלס, מה שבא לכם.

בתאבון.

מוצרים מהמתכון

Array ( [16342-0-wlrfesooav] => Array ( [key] => 16342-0-wlrfesooav [product_id] => 16342 [variation_id] => 0 [quantity] => 1 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 2 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => 0 [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) )
Array ( [key] => 16342-0-wlrfesooav [product_id] => 16342 [variation_id] => 0 [quantity] => 1 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 2 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => 0 [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) Array ( [type] => simple )

מתכונים נוספים