ביף בורגיניון האגדי

3.5 שע' הכנה
  • 6 מנות
  • סוג בשר: אונטריב
אופן ההכנה

מצרכים:

  • 1.5 ק"ג בשר אונטריב חתוך לקוביות
  • 3 כפות שמן זית
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • פטרוזיליה
  • סלרי
  • 6-8 בצלי שאלוט חצויים
  • 4 גזרים קלופים וחתוכים לארבע
  • כרישה פרוס לרוחב
  • קופסת פטריות שמפיניון
  • טימין
  • רוזמרין
  • 2-3 עלי דפנה
  • בקבוק יין אדום
  • 3 כפות קמח
  • פלפל אנגלי
  • פלפל טחון
  • מלח

הוראות הכנה:

  1. בתוך קערה מכניסים את קוביות הבשר, פלפל אנגלי, עלי דפנה ותימין והיין האדום ומשרים ללילה.
  2. מסננים את הבשר (שומרים את היין) ומייבשים את הבשר היטב ומתבלים במלח פלפל.
  3. מחממים סיר עם 2-3 כפות שמן זין וצולים את קוביות הבשר עד להשחמה.
  4. מוסיפים את הירקות ומערבבים עד לקבלת השחמה.
  5. מוסיפים את הרסק עגבניות ומערבבים.
  6. מוסיפים את היין ומערבבים.
  7. מוסיפים את הפטריות ואת תפו"ח ומבשלים לעוד כ- 5-10 דקות.
  8. מורידים מהאש ומכניסים את הסיר לתנור לשלוש שעות (או מעבירים לכלי שניתן להכניס לתנור).

בתאבון

מוצרים מהמתכון

Array ( [16207-0-ncsnquhnzg] => Array ( [key] => 16207-0-ncsnquhnzg [product_id] => 16207 [variation_id] => 0 [quantity] => 1.5 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 3 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) )
Array ( [key] => 16207-0-ncsnquhnzg [product_id] => 16207 [variation_id] => 0 [quantity] => 1.5 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 3 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) Array ( [type] => simple )

מתכונים נוספים