טיבון טלה בעשבי טיבול על הפלנצ'ה

20 דק׳ הכנה
  • 3 מנות
  • סוג בשר: טיבון טלה
אופן ההכנה

מצרכים:

  • 1 ק"ג טיבון טלה
  • 5-6 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום
  • כפית צ'ילי חריף
  • 1 לימון סחוט
  • כוסברה
  • פטרוזיליה
  • טימין
  • בצל ירוק
  • אורגנו יבש

לתערובת תיבול:

  1. לקצוץ דק כוסברה, פטרוזיליה טימין ובצל ירוק
  2. מכניסים הכל לקערה ומוסיפים אורגנו יבש והצ'ילי, שמן זית ולימון.

הכנה:

  1. מסדרים בקערה או פיירקס (מה שנוח לכם) את נתחי הטלה
  2. מוסיפים את תערובת התיבול
  3. מחממים פלאנצ'ה ומשמנים במעט שמן זין וצורבים עד לקבלת צבע חום, לא יותר מדיי בשביל לא לייבש את נתחי הטלה.
  4. מגישים.

בתאבון.

מוצרים מהמתכון

Array ( [16169-0-orimwcofpd] => Array ( [key] => 16169-0-orimwcofpd [product_id] => 16169 [variation_id] => 0 [quantity] => 1 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 2 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => 0 [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) )
Array ( [key] => 16169-0-orimwcofpd [product_id] => 16169 [variation_id] => 0 [quantity] => 1 [unit_weight] => 0.5 [chosen_quantity_unit] => unit [ocwsu_unit] => unit [ocwsu_quantity_in_units] => 2 [ocwsu_quantity_in_weight_units] => 0 [ocwsu_unit_weight] => 0.5 ) Array ( [type] => simple )

מתכונים נוספים