טיבון טלה בעשבי טיבול על הפלנצ'ה
20 דק׳ הכנה
- 3 מנות
- סוג בשר: טיבון טלה
אופן ההכנה
מצרכים:
- 1 ק"ג טיבון טלה
- 5-6 כפות שמן זית
- 2 שיני שום
- כפית צ'ילי חריף
- 1 לימון סחוט
- כוסברה
- פטרוזיליה
- טימין
- בצל ירוק
- אורגנו יבש
לתערובת תיבול:
- לקצוץ דק כוסברה, פטרוזיליה טימין ובצל ירוק
- מכניסים הכל לקערה ומוסיפים אורגנו יבש והצ'ילי, שמן זית ולימון.
הכנה:
- מסדרים בקערה או פיירקס (מה שנוח לכם) את נתחי הטלה
- מוסיפים את תערובת התיבול
- מחממים פלאנצ'ה ומשמנים במעט שמן זין וצורבים עד לקבלת צבע חום, לא יותר מדיי בשביל לא לייבש את נתחי הטלה.
- מגישים.
בתאבון.