רוסטביף אנטריקוט חלומי
3 שע' הכנה
- 6 מנות
- סוג בשר: נתח אנריקוט
אופן ההכנה
מצרכים:
- נתח אנטריקוט במשקל של 3 ק"ג
- שמן זית
- 3 כפות חרדל
- 4 כפות דבש
- 5 שיני שום
- פלפל
- מלח גס
הכנת התיבול:
- בקערה שמים מלח, פלפל ואת החרדל ודבש
- מערבבים עד שמקבלים מרקם אחיד.
הוראות הכנה:
- מורחים את הנתח בתיבול שהכנו
- נועצים בנתח כ- 6-8 שיני שום
- עוטפים בנייר פרגמנט ובנייר כסף
- מכניסים לתנור לחום של 220 מעולם ל 15-20 דקות שהמד חום במרכז הבשר, ולאחר מכן מורידים את החום ל 110 מעלות לשעה.
- מוציאים את הנתח בחום פנימי של 56 ונותנים לו לנוח כ 20 דקות
- פורסים ונהנים.